Лікувальна косметика Eucerin: для всіх типів шкіри

Лікувальна косметика Eucerin: для всіх типів шкіри
Фото ілюстративне

Маскування проблем шкіри залишилося у минулому, адже зараз у трендах натуральність. Важко відмовитися від декоративних косметичних продуктів, коли на обличчі залишаються сліди від акне, пігментні плями та інші неприємні проблеми. 

Впоратися з цими недоліками допоможе лише правильно підібрана лікувальна косметика, яка, в першу чергу, націлена на догляд та усунення усіх проблем на обличчі. Обирати її варто враховуючи  свій тип шкіри та наявні недоліки, з якими потрібно боротися. 

В аптеках та магазинах косметики представлений широкий асортимент лікувальних косметичних засобів. Особливу увагу варто звернути на німецькі продукти Eucerin від компанії Beiersdorf. На українському ринку вони з'явилися відносно недавно, проте на https://www.watsons.ua/ru/3676/brand/eucerin можна легко підібрати всю необхідну косметику для догляду за різними типами шкіри.

Варто зазначити, що деякі лінії косметики Eucerin чудово підходять для сухої, чутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій та навіть з екземою.

Переваги косметики Eucerin 

Компанія Beiersdorf вже доволі давно займається створенням дерматологічної косметики, яка спеціалізується на лікуванні та догляді за різними типами шкіри. Кожен продукт Eucerin створюється на основі численних досліджень шкіри та її різних типів, а, отже, склад косметики підбирається таким чином, аби максимально ефективно справлятися із поставленими задачами. 

До складу дерматологічних засобів зазвичай входить саліцилова кислота, або цинк, аби пришвидшити загоєння акне та усунути їх сліди, проте така косметика надзвичайно агресивна до чутливої сухої шкіри, тому німецький бренд вирішив йти іншим шляхом.

Компоненти їх продуктів мають дуже бережний ефект. Вони м'яко очищують шкіру й проникають глибоко всередину, аби усунути причини виникнення акне. 

Окрім того, до складу лікувальної косметики Eucerin входить одразу два види гіалуронової кислоти: високомолекулярна та низькомолекулярна. Гіалуронова кислота першого виду гарно зволожує верхній шар епідермісу та допомагає розгладити неглибокі зморшки. Друга може проникати глибше та відновлювати баланс природного рівня речовини, аби ліквідувати глибші зморшки. 

Всі косметичні продукти Eucerin проходять незалежні тестування та дослідження, аби гарантувати своїм клієнтам позитивний результат та ефективність. Оскільки косметика належить до дерматологічних засобів, її склад ретельно перевіряється різноманітними тестуваннями. 

Якій шкірі підійдуть продукти Eucerin ?

Компанія представляє своїм клієнтам одразу декілька ліній продуктів для догляду за шкірою:

  • Eucerin DermatoCLEAN - до цієї категорії належить косметика для очищення шкіри від макіяжу.
  • Eucerin AquaPorin - чудовий вибір для шкіри, яка потребує регулярного зволоження. 
  • Eucerin DermoPurifyer -використовуються як профілактичні засоби проти виникнення акне. 
  • Eucerin UREA - косметика для сухої та дуже сухої шкіри. 
  • Eucerin pH5 - лінія створена спеціально для чутливої шкіри, схильної до почервонінь та алергічних реакцій.
  • Eucerin Hyaluron-Filler - лінія до складу якої входять антивікові засоби. 

Перед придбанням будь-якого дерматологічного засобу варто визначити свій тип шкіри та з якими проблемами він має справлятися. Здорова, гарна шкіра може бути у кожного, потрібно просто правильно за нею доглядати!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найближчим часом повернемося до зелених, жовтих, помаранчевих і червоних зон, – Шмигаль
Наступна новина Лишився тільки столітній годинник. Мер Володимира повністю оновив свій кабінет
Останні новини
Схожі новини