Лікування передчасної еякуляції у чоловіків 

Лікування передчасної еякуляції у чоловіків 

Передчасна еякуляція є статевою дисфункцією, коли оргазм у чоловіка настає занадто рано. За таких обставин він не встигає задовольнити партнерку, що спричиняє складнощі у взаєминах.

Проблема та причини її виникнення

Передчасна еякуляція є статевою дисфункцією, коли оргазм в чоловіка настає занадто рано. За таких обставин він не встигає задовольнити партнерку, що спричиняє складнощі у взаєминах. Вона може торкнутися чоловіків у будь-якому віці.

Проблема провокує у чоловіка невпевненість у своїх силах, тягне за собою цілий ком комплексів. Передчасна еякуляція може розвиватися через вплив таких факторів:

  • стресовий стан через невпевненість чоловіка (на початку статевого життя) або тривалу помірність;
  • надмірне бажання через нав'язливе прагнення зробити все, як треба;
  • розлад на фоні порушення роботи передміхурової залози;
  • підвищена чутливість головки статевого члена через велику кількість нервових закінчень.

Вирішення проблеми передчасної еякуляції

Лікування захворювання буде різним залежно від причин, які його провокують. Якщо воно пов'язане з психологічними проблемами, тоді парі краще відвідати сексопатолога, щоб обговорити моменти, що хвилюють, підвищити впевненість чоловіка у своїх силах. Якщо передчасна еякуляція пов'язана з дисфункціями роботи органів сечостатевої системи, потрібно лікувати первинне захворювання.

При відвідуванні уролога чоловік отримує грамотне лікування – призначаються медикаментозні засоби, що дозволяє продовжити статевий акт. У деяких ситуаціях показано хірургічні способи усунення проблеми:

  1. обрізання крайньої плоті - відсікання частини шкіри навколо головки статевого члена, що робить пеніс менш чутливим і продовжує секс;
  2. денервація головки – перетин нервових закінчень навколо стовбура головки у потрібній кількості, що знижує чутливість, але зберігає задоволення від інтимної близькості;
  3. введення гіалуронової кислоти в голівку, що дає змогу тимчасово знизити її чутливість (через час необхідно виконувати процедуру повторно).

Виявлення причин передчасної еякуляції є ключем до її усунення. Якщо статевий акт триває понад дві хвилини, тоді ця проблема не констатується. Також для чоловіка важливо навчитися контролювати сім'явипорскування, відтягувати його наступ, коли це потрібно.

У сучасних умовах є безліч способів додати інтимної близькості фарб, і для цього чоловікові не потрібно проходити крізь хворобливі болючі процедури. Навіть виконання хірургічних процедур обрізання та денервації не потребує тривалого відновлення, проходить без крові. Тому при проблемі передчасної еякуляції не потрібно соромитися, а відразу звертатися за допомогою до клініки, щоб задовольняти жінку за будь-яких умов.

Джерело: сайт bilyak.com.ua

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з новою концертною програмою виступить Наталія Бучинська
Наступна новина У Луцьку дві вулиці перейменують на честь загиблих бійців
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні