«Лише легальний підприємець робить внесок у добробут держави», – головний податківець Волині

«Лише легальний підприємець робить внесок у добробут держави», – головний податківець Волині
Джерело фото: Конкурент

Враховуючи агроекономічний та туристичний потенціал Волині, саме нові та невеликі підприємницькі ініціативи можуть забезпечити швидкий розвиток різних сфер господарства.

Про це повідомила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук в ході спілкування з учасниками Міжнародного інвестиційного форуму «Волинь-Інвест 2018», – пише прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.  

«Успішні бізнес-проекти – це завжди додаткові кошти до бюджетів. Цілком підтримую позицію підприємницької спільноти, що саме малий бізнес може стати лідером у започаткуванні нових підприємницьких ініціатив, у яких будуть зацікавлені інвестори. Однак варто особливо наголосити, що лише легальний підприємець щомісяця робить свій фінансовий внесок у вигляді сплачених податків в добробут держави і  громади. Тому чесно сплачені податки – це теж гарна інвестиція», - зазначила Світлана Савчук.

Як аргумент важливого, а подекуди визначального внеску малого бізнесу в життя громад, в ГУ ДФС у Волинській області наводять дані щодо стабільного збільшення відрахувань єдиного податку підприємцями – спрощенцями.

Зокрема, за підсумками січня-серпня 2018 року волинські суб’єкти господарювання, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування,  вже поповнили бюджети громад на 305,3 мільйона гривень єдиного податку. Ріст надходжень єдиного податку до місцевих бюджетів Волині за цей час склав 32,1 відсотка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дизайнерка з Луцька показала відео з тижня моди в Мілані
Наступна новина Підприємець назвала 5 причин для підняття вартості проїзду у маршрутках Луцька
Останні новини
Схожі новини