Лісівники передали 30 пікапів для ЗСУ

Лісівники передали 30 пікапів для ЗСУ

Напередодні Дня працівника лісу господарства Поліський лісовий офіс, Центральний лісовий офіс, Столичний лісовий офіс, Карпатський лісовий офіс та Північний лісовий офіс ДП «Ліси України» передали 13 підрозділам ЗСУ три десятки пікапів — Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok та інших моделей.

Про це повідомив генеральний директор держпідприємства Юрій Болоховець у фейсбуці.

Подарунки отримали 68-ма та 71-ша окремі єгерські бригади, НГУ «Хартія», 128-ма гірсько-штурмова бригада, 55-та артилерійська бригада «Запорізька Січ», 150-та механізована бригада, 129-та та 110-та окремі бригади територіальної оборони та інші підрозділи.

Всі машини доглянуті та в доброму технічному стані.

«У лісових господарствах ще зберігається гострий дефіцит транспорту. Потрібні автомобілі для патрулювання, гасіння пожеж, господарської діяльності. Але, закуповуючи нові машини, ми одразу плануємо передачу автомобілів ЗСУ. Загалом із початку війни лісівниками надано Збройним силам понад 1100 одиниць транспорту.

У підрозділах, які отримали машини, служать наші мобілізовані працівники. Намагаємося тримати з ними зв’язок, збирати їхні потреби та підтримувати, наскільки це можливо. Крім автомобілів, чи не кожного тижня від Спілка воїнів-лісівників України направляємо дрони, засоби РЕБ та багато іншого. З початку війни сума безповоротної допомоги від лісівників перевищила 1,5 млрд грн», – зазначив Болоховець.

Також цьогоріч підприємство безоплатно передало Збройним силам деревини на майже 300 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку провели в останню дорогу Героя Олександра Шевчука. ФОТО
Наступна новина Волинський госпіталь ветеранів війни втілює міжнародний грантовий проєкт
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні