Лучан штрафуватимуть за неприбране зрізане гілля

Лучан штрафуватимуть за неприбране зрізане гілля

Співробітники муніципальної варти Луцька просить жителів міста не залишати сміття після кронування дерев.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook.

Це стосується, як приватних домогосподарств, територій ОСББ так і комунальних служб. Ріжуть всі. Під час перевірок наявності ордерів та дозволів на проведення таких робіт, практично завжди вони працюють, маючи на руках усі погоджувальні документи.

Натомість, зрізавши дерева, вони чомусь забувають прибрати гілля за собою. Найчастіше, відрізаний матеріал лежить просто під деревами, а подекуди й під ногами перехожих просто на тротуарах чи займає всю прибудинкову територію.

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до голів ОСББ та керівників ЖКП прибирати на місцях, де проводять планові роботи з кронування дерев. Зрізане гілля необхідно відразу вивозити, а не залишати його на кілька днів чи тижнів на вулицях.

За такі дії на вас очікують серйозні штрафні санкції. І почнуть вони діяти вже з понеділка 26 березня. Саме до того часу ви маєте змогу впорядкувати території, на яких проводили профілактичні роботи з обрізання дерев.

Шановні Лучани, просимо Вас повідомляти Нас про вказані безлади на прибудинкових територіях за телефоном гарячої лінії ГШР 0670000679.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Промислове виробництво в Україні зросло на 1,9% в лютому
Наступна новина МВФ не вважає Україну бідною країною, що розвивається
Останні новини
Схожі новини