Лучан, які живуть біля заводу «Мотор», закликали переїхати через загрозу ракетних ударів

Лучан, які живуть біля заводу «Мотор», закликали переїхати через загрозу ракетних ударів

Лучан, які живуть поблизу авіаремонтного заводу «Мотор», закликали тимчасово переїхати в інші райони.

Про це йдеться у ранковому зверненні міського голови Ігоря Поліщука.

«На жаль, погана новина цього ранку – поруч зі Львовом обстріляли авіаремонтний завод. Всі ви знаєте, що у нас теж є такий завод. На жаль, він теж знаходиться в зоні ризику.

Ми не знаємо, буде удар чи ні. Ми не знаємо, коли цей удар буде. Можливо, ніколи. Але сьогоднішні події показують, що це може статися. Тому необхідно бути дуже обережним і дуже уважним, подбати про свою безпеку завчасно», – сказав посадовець.

«Звертаюся до жителів, які живуть в безпосередній близькості до заводу «Мотор». Це вулиця Ківерцівська від будинку 2а до 30, вулиця Авіаторів і бічні: вулиці Ціолковського, Можайського, Кожедуба, Липовецька, Озерецька, Жуковського і Петрова. Особливо ті будинки, які знаходяться ближче до заводу. За можливості, без паніки і різких імпульсивних рухів, переїдьте до ваших родичів, друзів, знайомих, колег. Для того, щоб ви були у безпеці. Поставтеся, будь ласка, до цієї інформації відповідально.

Для тих, хто немає родичів, друзів, які можуть вас прихистити. Телефонуйте за номером 050 962 67 74 – це секретар міської ради і депутат від вашого округу Юрій Безпятко. Після 12:00 він буде консультувати і сприяти вашому поселенню в інших місцях на найближчий час.

Ті, хто залишається, будьте дуже обережні. При сигналі тривоги одразу спускайтеся в укриття. Якщо укриття немає – ховайтеся між двома несучими стінами.

Сьогодні нам краще переборщити з питаннями безпеки, аніж потім мати жертви», – додав Ігор Поліщук.



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 71% росіян підтримує війну з Україною
Наступна новина У Нововолинську пропонують приміщення для бізнесу переселенців
Останні новини
Схожі новини