Лучан запрошують приєднатися до Всеукраїнського автопробігу за доступне розмитнення авто. ВІДЕО

Лучан запрошують приєднатися до Всеукраїнського автопробігу за доступне розмитнення авто. ВІДЕО

У минулому році волиняни купили більше 7,5 сотень нових автомобілів на суму 23 мільйони доларів США.

За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, в минулому році витрати на нові автомобілі на Волині склали понад 23 мільйони доларів США. Це один із найвищих показників серед регіонів України, – йдеться у сюжеті Волинського телебачення

Однак статистичні відомості про те, скільки торік з’явилось власників вживаних автівок на Волині — невідомі. Адже частина машин, привезенех з-за кордону, залишається на іноземній реєстрації, – повідомив підприємець Ігор Антонюк.

– Якби був відповідний закон про доступне розмитнення цих автомобілів, то протягом дуже короткого проміжку часу ця проблема була б вирішена, і ці автомобілі б мали українську реєстрацію, і це зняло б цілу купу додаткових питань: про те, що не можна ідентифікувати автомобілі, про те, що невідомо хто власник цього автомобіля, про їх страхування та про все інше, – вважає Ігор Антонюк.

4 лютого відбудеться Всеукраїнський автопробіг за доступне розмитнення авто для кожного українця. У Луцьку акція розпочнеться о 14-й годині зі стоянки ТЦ “Епіцентр”.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Антимайданівцю «Топазу» дали 8 років
Наступна новина У центрі Луцька на зупинці зіткнулися тролейбус та дві маршрутки, постраждав пасажир. ФОТО
Останні новини
Схожі новини