Лучанам пропонують вигідно купити авто з Польщі

Лучанам пропонують вигідно купити авто з Польщі

Автомобілі з польського автомайданчика Dryten Sp. z O.O пропонує купити волинська компанія WEST AUTO HUB

 WEST AUTO HUB та Dryten Sp. z O.O почали співпрацю у 2020 році, проте фахівці луцької компанії запевняють, що кожен може бути впевнений у якості авто. 

 

"Ми ретельно перевіряємо усіх наших партнерів, тому впевнені у якості авто. Dryten працює у Польщі вже 5 років й продає близько 50 авто на місяць, частина з них їде в Україну та розмитнюється на митниці, яка розташована на території комплексу WEST AUTO HUB", - йдеться на сайті компанії WEST AUTO HUB.

Тим часом працівниця польського майданчика запевняє, що вони роблять усе, аби покупець здійснив свою мрію про авто:

“Наш майданчик — це не просто автокоміс з продажем авто. Це наше хобі, це пристрасть до того, чим займаєшся. Ми щиро радіємо, коли людина здійснює свої мрії з нашою допомогою, адже купівля автомобіля — це важливе рішення для більшості з нас, і ми зробимо все можливе, щоб кожен знайшов свій ідеальний автомобіль”, - розповіла менеджер по роботі з клієнтами Dryten Sp. z O.O. Альона Брейнак.

Більше читайте у блозі компанії WEST AUTO HUB.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці зможуть перевірити органічність продуктів онлайн, - Гончарук
Наступна новина Відомо, кого призначили головним лікарем Ковельського МТМО
Останні новини
Схожі новини