Лучани боргують 190 мільйонів за опалення і гарячу воду

Лучани боргують 190 мільйонів за опалення і гарячу воду

Станом на початок травня за спожиті тепло і гарячу воду лучани боргують ДКП "Луцьктепло" 190 мільйонів гривень. Це борги не лише за минулий опалювальний сезон, а й за попередні роки.

За опалювальний сезон 2023-2024 років приріст заборгованості становить 16 мільйонів гривень, розповів Суспільному речник підприємства Антон Безносиков.

З його слів, рівень розрахунків населення за опалення у квітні 2024 року був 96,7%, і загалом рівень розрахунків упродовж минулого опалювального сезону був високим. 

Через заборгованість, яка виникла у споживачів, юристи підприємства звертаються до суду з позовами на своїх боржників. За чотири місяці 2024 року таких позовів та заяв на видачу судових наказів було подано на суму 11,3 мільйона гривень. З них до, або під час розгляду справи, лучани погасили 1,1 мільйона гривень боргів

Також, каже речник, з частиною боржників комунальники уклали договори по реструктуризації на суму 3,3 мільйона гривень. А по виконавчих документах надійшло коштів у сумі 3,4 мільйона гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині через обвал балкону постраждало троє людей
Наступна новина Графіки вимкнення світла на Волині на 23 травня: коли та де не буде електроенергії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні