Лучани масово травмуються на слизьких тротуарах. ВІДЕО

Лучани масово травмуються на слизьких тротуарах. ВІДЕО
Комунальники кажуть, що тротуари чистять, а дороги посипають. Скріншот із відео

Через погіршення погодних умов лучани потерпають від нерозчищених тротуарів і слизьких пішохідних доріжок. За добу у міський травмпункт звертається понад 50 людей із різними травмами.

Про це повідомляє 12 канал

«Пік травм почався в понеділок, коли сніг розтав і з’явилася ожеледиця, і  зараз до нас на прийом звертаються більше 50 людей за добу. Найчастіше звертаються з розтягом зв’язок, забої. Але значно більше трапляються зараз переломи», – розповів лікар-ортопед, тарвматолог Луцької міської клінічної лікарні Микола Пемпко.

Комунальники кажуть: тротуари чистять, дороги посипають, але є проблема: не вистачає двірників.

«Ми посипали проблемні ділянки: шляхопроводи, мости, де вночі утворюється наліт. Зараз по центральних тротуарах проблем немає. Є проблема там, де неможливо пройти мезанізованим шляхом. Двірників, звичайно, не вистачає. Зараз середній вік двірників – трохи більше 60 років. З такою зарплатою, як закладена у тарифі. не йдуть двірники», – прокоментував директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась.

За даними Волинського гідрометеоцентру найближчими днями в області будуть снігопади, можливо, і зниження температури. А вже після вихідних температура підвищиться до 0 градусів. На дорогах знову очікують ожеледицю.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощались із першим ректором ВДУ Анатолієм Свідзинським. ВІДЕО
Наступна новина У селі біля Луцька 80% парафіян – за перехід до ПЦУ, – депутат
Останні новини
Схожі новини