Лучани можуть опинитись без тепла в квартирах у розпал новорічних свят. ВІДЕО

Лучани можуть опинитись без тепла в квартирах у розпал новорічних свят. ВІДЕО

Лучани можуть опинитись без тепла в квартирах у розпал новорічних свят.

Через заблоковані рахунки "Луцьктепло" не може розрахуватись за борг із "Волиньобленерго", видати зарплати працівникам та навіть купити бензин для авто аварійної служби.

У підприємстві погрожують − якщо ситуація не вирішиться найближчим часом, опалювальний сезон можуть перервати.

28 листопада Рівненський господарський суд постановив розблокувати всі рахунки "Луцьктепла", які раніше арештували через борг п’ятирічної давності. До цього часу рішення суду виконане не було. За підтримкою керівництво ДКП звернулось до вищих інстанцій Києва. Та поки що − безрезультатно.

Наразі особливої гостроти набуло питання виплати боргу за енергоносії. Це − близько п'яти з половиною мільйонів гривень. Перше попередження від "Волиньобленерго" підприємство отримало 13 грудня − мали відключити всі об'єкти "Луцьктепла" від електрики.

Також керівництво "Луцьктепла" передало звернення до очільника Волинської ОДА з проханням повпливати на ситуацію. Та якщо рахунки і далі будуть заблоковані, підприємство не зможе забезпечити подачу теплоносія до квартир містян вже найближчим часом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відомий український поет презентуватиме книгу «Вектор протидії»
Наступна новина В Індії створили пакети, які після використання можна ...з'їсти
Останні новини
Схожі новини