Лучани пропливуть 800 км Дністром на честь полеглого Героя Олександра Мартинюка

Лучани пропливуть 800 км Дністром на честь полеглого Героя Олександра Мартинюка

Сьогодні, 16 жовтня, стартує велика експедиція на річку Дністер, протяжністю у 800 кілометрів та тривалістю у 45 діб на веслах. Її присвячують полеглому воїну з Луцька Олександру Мартинюку.

Про це пише у фейсбуці Андрій Пилипюк.

Учасники планують пройти річку Дністер (від витоків до кордону Молдови), а це  800 км. Водночас комплексно вивчатимуть долину Дністра та збиратимуть краєзнавчі матеріали. Впродовж експедиції триватиме збір коштів, які після завершення передадуть ЗСУ.

«Цю експедицію ми присвятимо нашому товаришу, туристу, воїну, захиснику України, Герою –  Саші Мартинюку, що загинув на війні за вільну Україну!», – наголосив Андрій Пилипюк.

Стежити за експедицією можна на сторінці інстаграм: @vrc.splav.lutsk

Нагадаємо, про загибель військового з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, лучанина Олександра Мартинюка стало відомо 8 жовтня. Він потрапив на розтяжку. Був у лікарні, але так і не вийшов із коми. Попрощались з Героєм 11 жовтня в Луцьку.

Читайте також: Як сюди прийдуть – піду: дружина поділилася спогадами про волинського кіборга Валерія Гонту


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як сюди прийдуть – піду: дружина поділилася спогадами про волинського кіборга Валерія Гонту
Наступна новина За незалежність України воюють подружжя з Любешівщини та їхня донька
Останні новини
Схожі новини