Лучани просять зробити дорогу

Лучани просять зробити дорогу
Фото ілюстративне, джерело: Волинська обласна державна адміністрація

Лучани скаржаться на невиконані роботи по дорозі на вулиці Стара Дорога, 20.

Про це стало відомо під час комісії міської ради з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, будівництва, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 21 червня.

Йдеться про благоустрій прилеглої території біля будинку за цією адресою.

Мешканці розповіли, що вони вже знайшли спільну мову із забудовником ТзОВ «Луцьктехнобуд».

«Питання з благоустрою в нас уже закрите. Освітлення, майданчик, водовідвід – все, що входить у прибудинкову територію, про це ми домовилися із замовником. Можливо, на 100% все не зроблено, але з часом воно все вирішиться», - зазначив член ініціативної групи Вадим Панькевич. 

Проте він додав, що досі залишається не вирішеним питання по дорозі.

«Вулиці має побудувати держава, адже вони є комунальною власністю», – каже він.

Члени комісії негативно відреагували на це прохання. За їхніми словами, місто робити це не повинно, це цілий мікрорайон. Вони запропонували це питання винести на сесію або ж звертайтеся до депутата округу.

Депутат Микола Яручик додав, що він радий, що мешканці знайшли спільну мову з забудовником, та він не вважає, що місто має стояти осторонь, тому особисто виноситиме це питання на сесію.

Члени проголосували за те, щоб всі питання вирішувалося шляхом перемовин із забудовниками. А на програму 2020-22 років включити розгляд твердого покриття цієї дороги, а якщо роботи хочуть зробити швидше, лучанам рядять звертатися до депутатів округу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі на вихідних заборонили продавати алкоголь
Наступна новина Таврійська молодь надихалася розповідями про молодіжні ініціативи в Луцьку
Останні новини
Схожі новини