Показали, як воїни 14-ї ОМБр ремонтують техніку

Показали, як воїни 14-ї ОМБр ремонтують техніку

Озброєння і техніка, які щоденно нищать противника, теж потребують догляду і доброго слова. Зрозуміти багатотонного «звіра», примусити слухатися і безболісно «полікувати, коли захворів», як ніхто, здатні воїни ремонтно-відновлювального батальйону нашої Князівської 14 бригади.

Світлинами роботи військових поділились на фейсбук-сторінці 14 бригади.

«Мобільні ремонтні бригади підрозділу працюють на лінії фронту і неподалік нього, в будь-яку пору року і в будь-яких погодних умовах. Легкі і складні неполадки української, «західної» і трофейної техніки усуваються професійно і швидко, бо машина потрібна в бою - і броньований «Humvee», і трофейний Т-72, який у вмілих руках Князівських танкістів вже не раз показав себе у бою проти «колишніх господарів», а зараз повертається з «лікування»»,– йдеться в повідомленні.

Воїни евакуаційного відділення ремонтно-відновлювального батальйону керують велетнем, як іграшковим, і кожна з машин бадьоро й рішуче вирушає виконувати те, для чого призначена – знищувати ворогів України. А воїни-ремонтники – до чергового «залізного пацієнта», бо від його справності залежить хід бою, а отже, наша Перемога.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі біля Луцька удар блискавки зруйнував будинок
Наступна новина У школах на Волині бракує вчителів
Останні новини
Схожі новини