Лучани проти «базару» біля історичного факультету СНУ. Зареєстрували петицію

Лучани проти «базару» біля історичного факультету СНУ. Зареєстрували петицію

Лучани вимагають не допустити встановлення торгових павільйонів на вулиці Івана Огієнка.

Зареєстрували відповідну петицію у вівторок, 10 березня, на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Автор – Колесниченко Олег.

«Нещодавно Луцькою міськрадою було прийнято рішення розмістити п’ять торгових павільйонів на вулиці Івана Огієнка (навпроти будинку 2-а).
Відповідне рішення ухвалили у середу, 4 березня, під час засідання виконавчого комітету. Встановлення такого типу споруд не вписується в подібному місці. По суті біля територій університету та меморіалу встановлюється та створюється базар.Це не є естетично , неприпустимо та функціонально невиправдано.

Крім того, активний трафік і так спричиняє численні дорожньо-транспортні пригоди із травмуванням пішоходів, що неодноразово фіксувалось найближчими камерами. А разом із встановленням торгових точок можна очікувати зріст сумної статистики в кілька разів.Мало того, торгові коробки псуватимуть загальний архітектурний ансамбль і не вписуватимуться в панораму, що склалася. І це на вулиці, не далеку від центру», – йдеться у тексті петиції.

Станом на 14:50, 10 березня, петицію підписали 66 людей з 300 потрібних для розгляду. До кінця збору підписів залишилось 14 днів. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У районі на Волині представили нового керівника поліції
Наступна новина Розповіли, за який час хворий може вилікуватися від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини