Лучани провели в останню дорогу Героя Олега Сироватка

Лучани провели в останню дорогу Героя Олега Сироватка

У неділю, 4 лютого, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі Луцька відбувся чин похорону військовослужбовця ЗСУ Олега Сироватка, який загинув 28 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Провести Героя в останню дорогу прийшла заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк, побратими військовослужбовця, а також чимало лучан, – йдеться на сайті міськради.

Поховали Олега Сироватка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Довідково: Лучанин Олег Сироватко (20.07.1981 р. н.) був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини Державної прикордонної служби України на посаду інспектора прикордонної служби 3 категорії - помічника гранатометника третього відділення інспекторів прикордонної служби першої прикордонної застави першого відділу прикордонної служби (тип С) (на ББА) прикордонної комендатури швидкого реагування.

Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна пам‘ять, честь і шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зовсім інший світ», - працівниця Луцької міської ради розповіла, чим її здивувала Японія
Наступна новина Рятувальники визволили лучанку із власної оселі
Останні новини
Схожі новини