Лучани відзначили День Соборності символічним ланцюгом. ВІДЕО

Лучани відзначили День Соборності символічним ланцюгом. ВІДЕО

100 років тому Україна об’єдналася та мала б вже тоді утворити сильну і нероздільну державу.

Цей день надзвичайно важливий для українців, особливо для підростаючого покоління, щоб показати, чому така важлива незалежність для України і як важко вона виборювалася.

Нині на Театральному майдані Луцька сотні молодих людей, зокрема, студенти згуртувались, аби створити ланцюг єднання, - йдеться у сюжеті Сфера-ТВ Луцьк

Приємно те, що вони добре знають історію і те, чому не варто таких подій пропускати. Кажуть, це має бути показовим для усіх без винятку українців, надто - молоді. А ще прикладом для підростаючого покоління.

Читати також: Як у Нововолинську утворили «живий» ланцюг. ФОТО

Від Театрального майдану вздовж вулиці Лесі Українки і аж до площі Воз’єднання усі присутні утворили довжелезний живий ланцюг, протяжністю у майже 700 метрів, розгорнувши його жовто-блакитними стягами.

А ще співали гімн та вигукували «Слава Україні». Та, попри святкування, усі пам’ятають про те, що триває війна і лише, коли на сході країни безповоротно стихнуть постріли, як лучани так і всі українці в цілому святкуватимуть День злуки винятково з позитивом.

Читати також: У День Соборності України в центрі Луцька облаштували оригінальну фоторамку

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку готуються до президентських виборів. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 23 січня
Останні новини
Схожі новини