Лучани вимагають припинити будівництво «генделика» на вулиці Федорова

Лучани вимагають припинити будівництво «генделика» на вулиці Федорова

Жителі багатоповерхівки на вулиці Федорова у Луцьку виступили проти того, щоб у них у дворі побудували «генделик».

Про це у себе в Facebook повідомила місцева мешканка Оксана Цимбалюк.

Навесні ми відвоювали те, аби на ось це клаптик землі під нашим під'їздом не поставили пивнушку. Думала, що залишать нас в спокої, але ні. Це вулиця Федорова. 

Півтора місяці тому троє людей прийшли фоткати знову той самий клаптик землі, але вже щоб поставити кіоск із випічкою, мовляв, діти зі школи купуватимуть на перервах (перебігаючи через дорогу із шаленим потоком машин? на перервах???), плюс стверджуючи, що на нас, як на мешканців будинку перед яким ставитимуть ларьок, не зважатимуть, бо ми, типу... самі розумні? Депутат наш не відповідає. 

Нині знайшла рішення виконкому про те, що гендель все таки ставитимуть, і в рішенні не пише, що конкретно там продаватимуть і як він виглядатиме і графік роботи. Біля будинку реально бракує місця для парковки, оскільки і в мешканців є авто і відвідувачі сусіднього Базиліку теж ставлять машини. В 200-х метрах по різні сторони є магазини і інші продуктові кіоски із булками і хлібом. 

От мені цікаво, чому в нас не має такої норми (може вона є, але нею не користуються відповідні органи) про те, що може варто питати в мешканців межуючого із майбутньою ТС будинку про розміщення різних комерційних штук, і щоб слово людей мало якусь вагу? 

Я вже мовчу за естетичну сторону нашого міста, бо кожна вулиця - це базар із жахливими павільйонами різних стилів, рагульської реклами і найяскравіших прожекторів.

Є ще санітарні норми, питання сміття, яке люди викидатимуть за кущі і воно літатиме по всій вулиці, але це тема для окремого довгого допису, який я навіть не писатиму. 

В нас роздовбані тротуари, щоб пройти які треба вдягнути рибальські чоботи, в нас роздовбані дороги і ями по коліна на центральних вулицях Луцька, в нас ще купа всього, на що мимоволі намагаєшся не звертати уваги, аби не витрачати на це своєї енергії, але коли на людей вже взагалі «забивають», то якось сумно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 8 порад, як їздити по снігу
Наступна новина У Шацького національного природного парку – новий очільник. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини