Лучани занепокоєні долею закинутого будинку

Лучани занепокоєні долею закинутого будинку

Небайдужі лучани занепокоєні зруйнованим будинком, який уже багато років пустує та закликали чиновників вирішити цю проблему.

Про це йдеться у дописі у facebook Антона Бугайчука. 

Увага, луцькі друзі-депутати/чиновники/підприємці/активісти. Є проблема, яка не вирішується принаймні 15 років.

У нас на Дубнівській, 31б стоїть ось такий розвалений будинок. Я живу тут 7 років і за цей час біля нього тільки мінімально поприбирали хащі. Інтернет підказує, що у травні 2016 року мешканці прилеглих будинків вже зверталися до "Народного контролю" ( Pavlo Danylchuk, Oleksandr Lazuka, Анна Мовяк (Anna Movyak) ), а вони - до першого заступника міського голови Тараса Яковлева.

«Зараз розглядаємо можливість повного демонтажу будинку. Це землі громадської забудови, комунальна власність. Тож плануємо врешті цю ділянку продати через аукціон», – розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлєв", - пише Район.Луцьк. http://lutsk.rayon.in.ua/…/8762-dubnivska-demontuiut-avarii…

Станом на грудень 2017 року ніхто нічого не демонтував і не продав. Напрошується логічне питання, чому?

Тільки прошу нинішніх представників влади міста не кивати на "папєрєдніків" ;)

Всі, кого я позначив у цьому дописі - розумні люди, тому і без мене розуміють, що ділянку треба освоїти. Як на мене, є кілька варіантів:

1) Продати/передати забудовнику. Дайте, хай, наприклад, Андрій Разумовський з командою збудує там якусь гарну космічну багатоповерхівку. Умовний "Меркурій" чи "Касіопею" :) Ну і комерційна нерухомість на першому поверсі, відповідно...

2) Якщо чинні нормативні акти не дозволяють там таке будувати або сусіди принципово не згодні, можна організувати низькоповерхову забудову чи якусь ошатну МАФ та зелену зону поруч. Наприклад, на Дубнівській від сьомої школи до Підгаєць немає норамального закладу із кавою to go і випічкою. Тим паче, що недалеко скоро будуть офіси кількох інтернет-видань і телеканалу, а журікі люблять каву і смаколики.

3) Ваш варіант ідеї для бізнесу чи комунального закладу...

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька завітає ведуча програми «Орел і решка»
Наступна новина «Я знаю, що таке офсайд», - жіночий погляд на футбол
Останні новини
Схожі новини