Лучанин двічі обікрав магазин у Рожищі

Лучанин двічі обікрав магазин у Рожищі

Лучанин двічі обікрав магазин у Рожищі. Повідомлення про крадіжку з магазину «Єва» до поліції надійшло 5 січня 2018 року.

Про це повідомляє «Район.Рожище».

Керівник магазину повідомила, що під час перегляду записів камери відеоспостереження виявили, як невідома особа двічі, 25 грудня та 6 січня, вчинила крадіжку косметичного приладдя на суму 900 гривень.

Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), яке карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Дільничні офіцери Рожищенського відділення поліції оперативно встановили особу зловмисника. Як повідомив Район.Рожище старший лейтенант Олександр Лавренюк крадієм виявися 38-річний лучанин Володимир. До слова, чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, а також був «замішений» в грабежі та торгівлі наркотиками.

Ймовірніше, з огляду на «послужний список» злодія статтю перекваліфікують на ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ провела обшуки у представників організації «Союз православний Радомир». ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку спіймали чоловіків, які розповсюджували рекламу про купівлю «бивнів мамонта». ФОТО
Останні новини
Схожі новини