Лучанин, на якого наїхало авто патрульних, – у вкрай важкому стані. ВІДЕО

Лучанин, на якого наїхало авто патрульних, – у вкрай важкому стані. ВІДЕО
Місце, де сталася аварія. Джерело фото - Суспільне Волині

Лучанин, який отримав травми в аварії за участі патрульних, другу добу знаходиться в реанімації непритомний.

Про це розповів заступник директора КП «Луцька міська клінічна лікарня» Володимир Шендибило, повідомляє Суспільне Волині.

Він каже, що стан пацієнта вкрай важкий.

Нагадаємо, від Луцьком ввечері 11 лютого водій авто патрульної поліції збив пішохода.

Місце, де сталася ДТП, – вулиця Будівельна у селі Рованці, що поруч із Луцьком. Поряд – зупинка громадського транспорту, місця пішохідного переходу немає. Володимир Шендибило каже: чоловік, який втрапив під колеса автомобіля, непритомний, знаходиться на штучній вентиляції легень.

«Встановлено діагноз політравми: важка черепно-мозкова травма, поєднана із травмою грудної клітки, органів черевної порожнини. Пацієнту надана допомога, прооперований. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні і стан оцінюється як вкрай важкий», – розповів заступник директора КП «Луцька міська клінічна лікарня» Володимир Шендибило.     

Із власних джерел виданню стало відомо, що травмований – працівник Луцького електротранспортного підприємства. Про чоловіка, якого звуть Володимиром, розповіла його колега, голова незалежної профспілки вільних залізничників України Луцького підприємтва електротранспорту Оксана Владичко.

«Колега працює водієм на вишці, яка ремонтує контактну мережу. Він досить врівноважений, спокійна людина. Відомо, що вчора ввечері він ішов з лікарні в Рованцях, і його збила поліцейська машина. Говорили, що вони і зразу допомогу йому не надавали, але їхала «швидка» на виклик в Боратин, вони зупинили й «швидка» повезла в лікарню», – каже Оксана Владичко.

ДТП прокоментувала речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

«11 лютого, близько 19:00 трапилася ДТП на неосвітлюваній ділянці дороги. На невстановленому  місці чоловік вийшов на дорогу і здійснив зіткнення зі службовим автомобілем «Тойота-прус» під керуванням 30- річного інспектора патрульної поліції, який був при виконанні службових обов’язків. Пішохід отримав травми і був госпіталізований до лікарні. Наш інспектор був тверезим», – запевнила Ольга Бузулук.

«Забезпечено виїзд слідчих на місце події. На даний час тривають першочергові слідчі дії, призначено необхідні експертизи. За наслідками проведення даних слідчих дій та експертиз буде вирішено питання про кваліфікацію дій потенційно винних осіб і притягнення їх до кримінальної відповідальності .З часу запуску Державного бюро розслідувань, із 27-го листопада, – це перший випадок», – розповів заступник начальника відділу слідчого управління теруправління Державного бюро розслідувань у м. Львові Максим Смілевський

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть демонтувати пам'ятну дошку радянському письменникові
Наступна новина Лучан запрошують сфотографуватися на фоні 600 троянд. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини