Лучанин не отримав покарання за порушення комендантської години

Лучанин не отримав покарання за порушення комендантської години

Житель обласного центру Волині не отримав покарання за порушення комендантської години та непокору поліцейському.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, – пише ІА «Волинські новини».

2 липня близько третьої години ночі лучанин перебував на проспекті Соборності. Таким чином він порушив вимоги указу Президента України «Питання запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану» та наказу Волинської ОВА «Про запровадження комендантської години на території Волинської області» від 24 лютого 2022 року.

На вимогу припинити правопорушення чоловік не реагував, зауваження поліцейського ігнорував, чим вчинив злісну непокору законній вимозі поліцейського. Дії лучанина кваліфікували за статтею 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Проте суд дійшов висновку, що матеріали справи не містять жодних доказів того, в який спосіб обвинувачений вчинив злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського та у чому саме такі полягали. Зокрема в протоколі не конкретизовано, яку саме законну вимогу поліцейського не виконав обвинувачений та в який спосіб це проявлялося.

Тож суд закрив провадження у справі за відсутністю складу адміністративного правопорушення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі театрали влаштовують арттерапію для дітей переселенців. ВІДЕО
Наступна новина 35 кілометрів заради перемоги: у Луцьку організували велопробіг на підтримку ЗСУ
Останні новини
Схожі новини