Лучанин відкрив онлайн-бібліотеку. Книги у ній можна почитати за 20-70 гривень

Лучанин відкрив онлайн-бібліотеку. Книги у ній можна почитати за 20-70 гривень
Фото ілюстративне

Лучанин Роман Кудрик відкрив онлайн-книгарню та бібіліотеку «Ноосфера». Окрім продажу книг, у ній є послуга прокату.

Наразі у книгарні – близько тисячі творів українських видавництв.

«Якщо людина багато читає, рано чи пізно в її помешканні з’являється стільки книг, що їх нікуди вмістити. До того ж купівля книг – це недешеве задоволення. Почав думати, як вирішити цю проблему і з’явилась ідея онлайн-бібліотеки. Здається, в Україні досі такого ніхто не робив», - пояснює свою мотивацію підприємець.

Від класичних офлайнових бібліотек ця, за його словами, відрізняється відсутністю бюрократії (непотрібно заводити читацький квиток), новим асортиментом та послугою доставки додому чи на роботу.

Що можна знайти в бібліотеці

Наразі в бібліотеці – близько тисячі книг українських видавництв. Усі – українською мовою. Серед жанрів: художня література, нон-фікшн, дитяча, історична, кулінарна, мистецька, комікси тощо.

Скільки коштує

Вартість прокату залежить від вартості самої книги. В середньому прокат книги на сім днів коштує від 20 до 72 гривень за найдорожчі екземпляри.

Головна сторінка сайту-книгарні

Як взяти книгу

Книги можна замовити на сайті. Достатньо обрати потрібні, вказати особисті дані і спосіб доставки. За кожну книгу потрібно буде залишити завдаток у розмірі її повної вартості. Після повернення книги заставу вам віддадуть, вирахувавши вартість оренди.

Книги можна брати на 7, 14 або 30 днів. Після 30 днів застава не повертається.

Можна замовити кур’єрську доставку за 25 гривень або ж забрати книгу самостійно в офісі на Драгоманова, 1 (2 поверх, кабінет 22) у будні з 09:00 до 18:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кури, яких стрижуть, і павичі: волинянин на пенсії розводить екзотику
Наступна новина На Волині через ремонт два потяги змінять маршрут
Останні новини
Схожі новини