Лучанин виявив у платіжці додатково нараховані гроші за газ. ВІДЕО

Лучанин виявив у платіжці додатково нараховані гроші за газ. ВІДЕО
Джерело фото: Бердичівське TV

Поза камерою лучанин Василь Нагорний розповів «UA: Волинь», що коли цього місяця пішов сплатити гроші за газ, виявив додатково нарахованих майже 20 гривень. 

У чеку роз’яснень не було. Коли запитав касира – відповіді не отримав.

«Людям не сподобалось ця сума, що була трішки завищена сума. Я не знаю, що це таке, мені мали принести роз’яснення. Принесуть роз’яснення – буду пояснювати вам. По кожній адресі я не заглядала. Скоріше всього, що це у всіх користувачів, тільки суми різні», – розповіла касирка Наталія Голотюк. 

Директор підприємства «Волиньгаззбут» Микола Тищук пояснив: така ситуація через те, що тариф для громадян прирівняли до єдиного стандарту. 

Якщо у будинку встановлений лічильник старого зразка без приладів вимірювання температури та тиску газу, доплата за доведення газу до стандартних умов буде нараховуватися автоматично.

Детальніше – у сюжеті. 

 
Додатковий платіж за газ

Додатковий платіж за газ цього місяця виявив лучанин Василь Нагорний. Він розповів Суспільному, що за жовтень йому за газ нарахували додаткових 19 гривень. Людмила Волошинська з Володимира-Волинського виявили 35 гривень. Що це за пункт оплати у платіжці, дивіться у відео.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 14 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Російські солдати на Волині: показали столітні ретрофото
Наступна новина Скільки заробили волинські лісгоспи за 9 місяців
Останні новини
Схожі новини