Лучанин встановив вулики на даху багатоповерхівки

Лучанин встановив вулики на даху багатоповерхівки

У Луцьку чоловік облаштував пасіку на даху багатоповерхівки. У 4 вуликах живе близько 400 000 бджіл. Лучанин займається цією справою уже багато років.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

Юрій Мещеряков відомий на Волині та у Луцьку пасічник. Аби бути ближче до улюбленого хобі, вирішив організувати справжню пасіку на даху багатоповерхівки. Розповідає, що зробити це було непросто.

«Захотілось, щоб пасіка була десь під боком. А села десь близько немає. От я і подумав, що можна підтягнути на дах. І це зручно: людям не заважає, а мені близько», – каже Юрій.

На даху будинку розмістив чотири вулики. Юрій каже, що полюбив цю справу ще змалку. Пригадує, що в дитинстві приїжджав до дідуся на Харківщину, де була велика пасіка, там чоловік навчився доглядати за бджолами.

Пан Юрій розповідає, що на даху – не єдина пасіка, має ще неподалік міста.

Юрій Мещеряков каже, що мріє, аби дахи будинків люди почали використовувати з користю – наприклад, для вирощування овочів чи квітів, тож шукає однодумців. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Горохівщині на смерть розбився мотоцикліст
Наступна новина У храмі релігійної громади на Волині вперше провели службу українською
Останні новини
Схожі новини