Лучанка каже, що її побили поліцейські на Рівненщині

Лучанка каже, що її побили поліцейські на Рівненщині

Лучанка поскандалила із поліцейськими у Демидівському районі на  Рівненщині: жінка викликала їх, бо нібито їй завдав тілесних ушкоджень малознайомий чоловік на базі відпочинку, а згодом почала провокувати конфлікт із самими правоохоронцями.

Пригода сталася у суботу, другого червня, повідомляє сайт поліції Рівненської області.

Ввечері 30-річна жителька Луцька повідомила поліції, що їй завдав тілесних ушкоджень малознайомий чоловік на базі відпочинку у Демидівському районі. 

На місце події прибула група реагування патрульної поліції, яка взяла пояснення у жінки та свідків.

Під час оформлення матеріалів заявниця почала скаржитися на непрофесійність дій та провокувати конфлікт із поліцейськими. Згодом вона звернулася на спецлінію 102, що її побили працівники поліції. 

Жительці Луцька запропонували проїхати до медзакладу та відділення поліції для з’ясування усіх обставин, зокрема щодо вчинення відносно неї протиправних дій.

У центральній районній лікарні жінку оглянув лікар, відповідно до висновку якого видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Крім того, її освідчили на стан алкогольного сп’яніння, який показав результат у 1,6 проміле. 

За злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків на неї склали адміністративний протокол за статтею 185 КУпАП.

Уже в Демидівському відділенні поліції до жінки прибула «група підтримки», яка почала звинувачувати поліцейських у нанесенні їй тілесних ушкоджень та перебуванні їх на службі у стані наркотичного сп’яніння. 

Тієї ж ночі поліцейського, на якого вказали активісти, було направлено на освідчення до Рівненського центру психічного здоров’я населення. У поліції запевняють, що за його результатами алкоголю чи наркотичних речовин не виявили. 

За повідомленням заявниці у поліції проводять службове розслідування.

Фото ілюстративне. Джерело – Корреспондент.net.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Брата Зайцевої затримали п'яним за кермом у Харкові. ФОТО
Наступна новина Волинянин зламав шию у ставку, де купатися заборонено
Останні новини
Схожі новини