Лучанка розповідала російському радіо, що в Україні - «фашизм» і «хаос»

Лучанка розповідала російському радіо, що в Україні - «фашизм» і «хаос»

Українська делегація, у складі якої були і волиняни взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, який відбувся у квітні цього року у Брянську, РФ.

Лучанка та засновниця «Російського культурного центру» Ольга Саган дала інтерв’ю місцевому радіо «Россия. Брянск». 

За її словами, вони «приїхали розповісти, «яка все-таки Західна Україна різна та як не можна трактувати все у світлі тих подій, які відбуваються зараз».

«Якби протягом 26 років Україна давала можливість дітям вчити історію, нічого такого би не сталося. Маю на увазі Майдан та інші події.  Україна стала яскравим прикладом того, що буває коли забувають про фашизм, і він повертається», – говорить лучанка.

Також вона вважає, що заборона георгіїівських стрічок та заборона виконувати пісні про Перемогу – це «хаос і беззаконня».

Вражає, що у час, коли вже четвертий рік війна, половина учасників делегації – українці, та ще й волиняни.

Із джерел, наявних у відкритому доступі, відомо, що модераторами засідання форуму були спеціальний представник Президента Росії з міжнародного і культурного співробітництва Михайло Швидкой і депутат Держдуми Федеральних Зборів Російської Федерації Валентина Миронова

Під час заходу зачитали і вітальну адресу учасникам форуму від Президента Росії Володимира Путіна.  

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі чоловік штрикнув ножем свого брата
Наступна новина На Волині помер учасник АТО
Останні новини
Схожі новини