Лучанка, яка залишила малолітнього сина самого вдома, поскаржилася на поліцію. ВІДЕО

Лучанка, яка залишила малолітнього сина самого вдома, поскаржилася на поліцію. ВІДЕО

Дедалі частіше діти починають звертатися по допомогу до працівників поліції.

Про це йшлося під час передачі «Тема дня» на телеканалі «Нова Волинь», – пише Волиньпост

Нагадаємо, патрульні були змушені допомогти хлопчику, якого залишили вдома самого.

Поліцейським відкрив двері маленький хлопець і повідомив, що йому стало страшно самому у квартирі, оскільки мама від учора не була вдома, як і інші рідні. 

Поліцейські заспокоїли хлопчика і з’ясували, що матір залишила дітей на свекруху, але й та була змушена відлучитися у справах. Правоохоронці зафіксували у квартирі безлад та антисанітарію. Від матері та бабусі відібрали пояснення та провели з ними про фактичну бесіду. 

Речниця управління патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук розповіла: «Через 2 дні надійшла скарга від мами, яка написала нам, що зняли її квартиру без її дозволу і оприлюднили відео в мережі Інтернет.

Але це не є відео з нагрудних камер поліцейських, це відео, яке просто показує, в яких умовах живуть діти. Можливо, на той момент склалася така обстановка у квартирі. Але ми наголошуємо, що дітей не можна залишати самих».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які продукти небезпечно їсти перед сном
Наступна новина Мільйони тюльпанів, які ростуть за 40 кілометрів від Луцька, терміново зріжуть
Останні новини
Схожі новини