Які продукти небезпечно їсти перед сном

Які продукти небезпечно їсти перед сном

Дієтологи закликали не вживати на ніч певних продуктів, щоб не порушити важливу для відновлення організму гігієну сну.

Зокрема, за їхніми словами, в дуже пізній час доби краще утримуватися від вживання фастфуду, м'яса або сосисок з яким-небудь гострим соусом, – повідомляє Сьогодні

"Важка їжа і пекуча добавка зведуть організм з розуму, і він замість відпочинку всю ніч буде переробляти їжу, що закінчиться втомою вранці", – застерегли експерти.

Медики вважають келих вина для розслаблення теж не найкращою ідеєю. Згідно з їхнім висновком, алкоголь змушує організм посилено очищатися всю ніч, наслідки даного процесу – ті ж, як і при перетравленні фастфуду.

Але пити воду на ніч, за словами експертів, теж не потрібно. Пити активно воду правильно тільки протягом дня, до настання вечора, вважають вони.

Також експерти порадили уважно стежити в вечірній час, попереднє сну, за їжею або напоями, що містять кофеїн, – наприклад, за такими як десерти з додаванням кави, спортивні добавки. В цілому експерти не проти перекусів перед сном: голодний стан шкодить сну набагато сильніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Газпром» заявив про завершення будівництва першої нитки «Турецького потоку»
Наступна новина Лучанка, яка залишила малолітнього сина самого вдома, поскаржилася на поліцію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини