Лучанку оштрафували на 34 000 гривень за те, що здала військовому чужу квартиру

Лучанку оштрафували на 34 000 гривень за те, що здала військовому чужу квартиру

Жительку Луцька оштрафували на 34 тисячі гривень за здачу в оренду чужої квартири. Вона опублікувала в інтернеті оголошення, на яке відреагував військовослужбовець. Чоловік заплатив за оренду квартири 6 тисяч гривень, а коли приїхав на місце, побачив, що там живуть інші люди. 

Про це пише Захід.net., посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду.

Оголошення про буцімто здачу квартири лучанка опублікувала у фейсбуці в жовтні 2022 року. На нього відреагував військовослужбовець. 29 жовтня чоловік зустрівся з жінкою і переказав їй на картку гроші. Втім, коли приїхав за вказаною адресою, то побачив, що там проживають інші. Відтак щодо інциденту розпочали розслідування.

У суді «орендодавиця» визнала свою провину. Розповіла, що вже відшкодувала збитки та щиро розкаялась у вчиненому. Інформацію про відшкодування підтвердив і військовий – він зазначив, що претензій до шахрайки не має.

Суддя Оксана Данелюк визнала жінку винною у порушенні ч.1 ст. 190 ККУ (шахрайство) і призначила їй 34 тисячі гривень штрафу.

Наразі вирок не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дружині полеглого Героя з Волині вручили його посмертний орден «За мужність»
Наступна новина Волинські прокурори прикладають зусиль, щоб зберегти пам’ятку архітектури в Любешові
Останні новини
Схожі новини