Лучанці з рідкісним захворюванням подарували електровізок

Лучанці з рідкісним захворюванням подарували електровізок

Мешканці Луцька Оксані Капишевской, у якій рідкісне захворювання, подарували електровізок.

Кістки надзвичайно ламкі, жінка зараз важить всього 19 кілограм, вона не може самостійно пересуватись, тому для неї був необхідний спеціальний візок.

Про це повідомила журналістка Олена Лівіцька.

«Ще перед Різдвом віддати їй хоч і не новий, але справний електровізок вирішив мешканець села Воля Ковельського району. Я навіть не знаю, як цю людину звати. Бо він не назвався. Знаю, що він пастор баптистської громади. Подзвонив у редакцію, розповів, що прочитав статтю - того ж дня його знайомі привезли візок до Луцька. 

Було неймовірно прикро бачити, що він Оксані не зовсім підходить, бо вона не дістає рукою до пульта управління. Але ці люди забрали візок і пообіцяли "щось придумати". 

Уже й не вірилося, та днями візок повернувся в Оксанину оселю! Тепер все ок. Спасибі тим майстрам, які над ним трудилися, величезне!!!

Оксана вчиться їздити кімнатою. Тепер запросто може пити чай за столом!. А малий Давидко (племінник) і собі проситься покататися)», – написала вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Starbucks може зайти в Україну
Наступна новина Байден: США за Трампа менше тиснуть на Україну
Останні новини
Схожі новини