Луцьк часів Кривицького. ЗГАДАТИ ВСЕ

Луцьк часів Кривицького.  ЗГАДАТИ ВСЕ
Антон Кривицький (фото Волинської газети)

Два роки тому – 20 січня 2017 року – помер луцький міський голова Антон Кривицький. Він очолював місто з 1994 до 2006 року. Був першим міським головою, якого на виборах 1998 року обрала громада.

Саме за час його керівництва Луцьк багато в чому набув сучасного вигляду.

«Будівельник за освітою і господарник за покликанням, Антон Кривицький вдумливо, після обговорення з фахівцями, але швидко і рішуче ухвалював і реалізовував важливі містобудівні рішення. Одне лишень перетворення вулиці імені Лесі Українки з транспортної магістралі на сучасний благоустроєний пішохідний бульвар вимагало неординарної сміливості і впевненості в собі. 

Чи дбайлива і обережна, а водночас нестандартна і модерна реконструкція Старого міста з залученням усіх можливих державних і місцевих ресурсів. Або перенесення стихійних ринків на відповідно облаштовані ділянки і спорудження натомість сучасних інфраструктурних об'єктів. Ці й багато інших проектів зреалізовані завдяки політичній волі та господарській впертості Антона Кривицького» – писав про мера рік тому луцький міський голова 2009-2010 років Богдан Шиба.

Моменти життя міста «часів Кривицького» фіксував місцевий фотограф Віктор Чухрай.

  Відкриття пам’ятника Святому Миколаю

у 2000 році біля приміщення міської ради відкрили пам’ятник покровителю міста Миколаю Чудотворцю.

Фото Віктора Чухрая


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Молекули підкоряться державі?» – луцький пастор не вірить у містичну силу води на Водохреще
Наступна новина Журналіст Дмитро Гнап йде в президенти і просить грошей
Останні новини
Схожі новини