Луцьк читає: «прогулянкові» книги

Луцьк читає: «прогулянкові» книги

19 червня – Всесвітній день прогулянки. З цього приводу організатори літературного фестивалю «Фронтера» підготували список «прогулянкових» видань.

 1. Білл Брайсон «Прогулянка лісами»

У романі Білла Брайсона «Прогулянка лісами» двоє підстаркуватих чоловіків вирішують пройтися Аппалацькою стежкою в Америці, протяжність якої 3 500 км. Текст схожий на їхню ходу: неквапливий і спокійний. Хоча порозумітися з дикою природою міським жителям-лінюхам буває складно і курйозів та небезпек не уникнути.

2. Ґрем Сімсіон та Енн Буйст «Два кроки назустріч»

Австралійський письменник і лікарка-психіатр Ґрем Сімсіон та Енн Буйст пройшли 800 км паломницьким маршрутом вздовж Іспанії, а згодом цей досвід ліг в основу роману «Два кроки назустріч». Дорога (не)випадково зіштовхувала двох незнайомців, трохи розгублених, розчарованих і занадто досвідчених, щоб піддаватися юнацьким емоціям. Читайте, якщо хочете довідатися що з цього вийшло і заочно насолодитися іспанськими винами та краєвидами у компанії персонажів-пілігримів із цілого світу.

3. Джулія Кемерон «Шлях митця»

«Шлях митця» Джулії Кемерон теж запрошує у мандрівку, але вглиб себе. Книжку близько 30 років перекладають і видають у цілому світі - вона не втрачає ні актуальності, ні ефективності, при умові що ви не просто її читатимете, а й виконуватимете усі завдання. Протягом 3 місяців авторка пропонує вправи, які допоможуть вийти із глухого кута у творчості і врешті-решт зайнятися тим, на що ніколи не наважувалися.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загинув нардеп і «голос» АТО Дмитро Тимчук
Наступна новина Як захиститися від комарів, або Вибираємо москітну сітку. БЛОГ
Останні новини
Схожі новини