Луцьк - другий у рейтингу комфортних міст України

Луцьк - другий у рейтингу комфортних міст України

Луцьк опинився на другому місці рейтингу найкомфортніших для життя міст України. Перше місце четвертий рік поспіль посіла Вінниця. Про це повідомив у Facebook, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, посилаючись на дані інформаційно-аналітичного центру Rating Pro, – пишуть ВН.

Рейтинг міст визначався за якістю 22 сфер і послуг в місті від 1 до 5. Оцінювалися інфраструктура, комунальна, гуманітарна сфери, медицина, освіта, діяльність правоохоронних органів та інше.

Вивівши середню оцінку за відповідями респондентів, соціологи склали рейтинг, в якому на першому місці Вінниця з оцінкою 3,6. З оцінкою 3,3 друге місце розділили Луцьк і Харків. Найгіршу оцінку – 2,7 – отримали Херсон і Чернівці. Столиця стала трієчницею з індексом задоволеності 3,0.

Зазначимо, обласний центр Волині - серед лідерів у гуманітарній та комунальній сферах.



Опитування було проведено в 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 тисяч респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ± 3,5%. Досяжність респондентів в середньому склала 64,8%.

Нагадаємо, минулоріч Луцьк був на третьому місці рейтингу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому вузі обрали Міс та Містера машинобудівного факультету.ФОТО
Наступна новина ТОП-15 весняних коктейльних суконь з мережива. ФОТО
Останні новини
Схожі новини