Lutsk Fashion Weekend 2020: що чекає на гостей

Lutsk Fashion Weekend 2020: що чекає на гостей
Фото ілюстративне

Перший в цьому році Lutsk Fashion Weekend відбудеться 29 лютого на вже традиційній локації – комплексі автомобільних послуг WEST AUTO HUB. 

Незмінними будуть і ведучі вечора – відомий фотограф Павло Луцака та модель, власниця модельного агентства і за сумісництвом організаторка дійства Анна Тріль.

«Як завжди, ведучі вечора надихнуть вас своїми розповідями про моду, розіграшами подарунків та сюрпризами від оргкомітету», – йдеться на сторінці події у Facebook.

«Останній день зими ми проведемо у WEST AUTO HUB, де відбудеться XII сезон Lutsk Fashion Weekend. Крута локація знову перетвориться на осередок моди та стилю. Дизайнери покажуть, що буде актуальним цієї весни, музиканти наповнять атмосферу святом, моделі продемонструють артмакіяж від Ольги Друкачук, а також на гостей чекають цікаві перформанси та танці», – розповіла Анна Тріль для сайту компанії WEST AUTO HUB.

Запрошення на модну подію можна буде отримати вже від 10 лютого.

Минулорічний  Про минулорічний Lutsk Fashion Weekend – читати тут


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому Підгайцівська ОТГ не хоче об’єднуватися ні з Луцьком, ні з Липинами
Наступна новина «Карабас Барабас» запрошує на вечірки
Останні новини
Схожі новини