Луцьк готує сувенірну продукцію на свята. Що там буде

Луцьк готує сувенірну продукцію на свята. Що там буде

У Луцьку готують сувенірну продукцію на свята. Шкарпетки, кулі на ялинку та листівки з видами міста та характерною для Луцька символікою можна буде придбати у Центрі туристичної інформації та послуг.

Першими в продаж надійдуть веселі шкарпетки з зображеннями В’їзної вежі Луцького замку та кликуна, – повідомила керівниця управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська на своїй сторінці у Facebook.

«Наразі ми отримали тестову пару, щоб побачити якість та кольори. У продаж шкарпетки надійдуть у Центр туристичної інформації та послуг у грудні», – зазначила вона в коментарі ІА «Волинські Новини». Додала, що передбачено виготовлення лише шкарпеток для дорослих.

Їх дизайн розробила авторка візуальних образів багатьох промоційних видань і товарів Луцька, зокрема бренд-буку міста та проєкту «Імена Луцька», Інна Питель.

Як анонсувала Катерина Теліпська, також управління туризму та промоції міста невдовзі презентує новорічні кулі на ялинку та листівки із зимовими видами.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkateryna.moysiyuk%2Fvideos%2F666257997920851%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Читати також: «Тепла іграшка надії»: стартував благодійний продаж ялинкових прикрас


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ назвали області-антилідери з COVID-вакцинації. Серед них - Волинь
Наступна новина У селі біля Луцька в пожежі загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини