Луцьк навіки попрощався із захисником України Сергієм Герасимчуком. ФОТО

Луцьк навіки попрощався із захисником України Сергієм Герасимчуком. ФОТО

Жителі Луцької міської територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Сергія Герасимчука, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників. Сьогодні, 9 вересня, воїна відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це повідомили у міській раді.

Герасимчук Сергій Олександрович (13.02.1994 року народження) загинув 4 вересня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Максимільянівка Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного захисника пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України” присутні зупинилися і виконали Державний Гімн України.

Поховали Героя у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Щирі співчуття рідним та близьким воїна. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЗС України вперше знищили дрон рашистів на висоті понад 3600 метрів. ВІДЕО
Наступна новина З дитинства мріяв бути військовим: історія захисника з Волині Юрія Ролюка, якому навіки 24
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні