Луцьк очистять від старих білбордів, які псують вигляд вулиць

Луцьк очистять від старих білбордів, які псують вигляд вулиць
Фото ілюстративне

У Луцьку планують демонтувати білборди, які не тільки псують естетичність міста, а й відволікають під час руху водіїв.

Як нагадав під час щотижневого звіту Луцький міський голова Ігор Поліщук, міська рада давно взяла курс на скорочення кількості та оновлення рекламних засобів у місті, пише ІА «Волинські Новини».

Мер анонсував, що незабаром буде запропоновано рішення, яке дозволить прискорити цей процес.

«Сьогодні місто перенасичене білбордами, які морально застаріли, які вже себе віджили. Велика частина з них у конструктивному плані перебуває в незадовільному стані. Вулиці естетично програють від надмірної кількості білбордів, тому необхідно їх оновлювати на LED-екрани, скроли, новіші і компактніші засоби реклами, які одночасно показуватимуть кілька рекламних сюжетів. За рахунок цього вдасться скоротити кількість білбордів, які відволікають водіїв і псують вулиці», – інформував міський голова.

У Луцьку вже демонтували 53 великогабаритних засобів зовнішньої реклами, на яких було розміщено 88 площин, і 24 сітілайтів із 48 рекламними площинами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Грузії затримали Саакашвілі
Наступна новина Коронавірус в Україні: 11 809 нових хворих та 203 смерті
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні