Луцьк «заманюватиме» села об’єднуватись

Луцьк «заманюватиме» села об’єднуватись
Фото ілюстративне

Луцька міська рада ухвалила чергове рішення про об’єднання з Прилуцькою міською радою. Це останній крок з боку мерії, передбачений процедурою. Тепер міська рада хоче ухвалити бюджет, який буде «зразково показовим» для мешканців інших громад.

Про це стало відомо у середу, 25 вересня, під час сесії Луцької міської ради.

«Думаю, мине тижні два-три до прийняття аналогічного рішення Прилуцькою сільською радою, яка після цього перестане існувати», – пояснив директор департаменту економічної політики міськради Борис Смаль.

«Це велика відповідальність перед мешканцями, які приєднуються до міста. Ми повинні сформувати бюджет на наступний рік, враховуючи інтереси мешканців Прилуцької сільської ради, так, щоб він був зразково показовим для мешканців інших сільських рад, і вони захотіли також приєднатись до міста», – додав посадовець.

Нагадаємо, 5 вересня депутати Луцької міської ради підтримали проєкт рішення про добровільне приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до територіальної громади міста Луцька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні створять Офіс пацієнта. Прийматимуть скарги людей
Наступна новина У Луцьку візьмуться за ліфти: капільно відремонтують майже три десятки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні