Луцька броварня пропонує покращити понеділок

Луцька броварня пропонує покращити понеділок

Астрологи стверджують, що 20 січня – найдепресивніший день у цьому році. Тож броварня «Карабас Барабас» пропонує підняти настрій та випити ввечері пиво за півціни.

Січень – доволі складний місяць для людей. Адже чимало святкових та вихідних днів чергуються з робочими буднями, коли потрібно «встигнути все». Часті поїдки в гості, або ж навпаки – домашні приготування – втомлюють, тож хочеться просто зупинитися та провести вечір у спокої та добрій компанії.

У цей понеділок, «Карабас Барабас» має чудову пропозицію – міну 50% на світле пиво. Тож усі, хто прийде з 18 до 22 години у будь-який з закладів має нагоду посмакувати пінним вигідно.

До речі, світле пиво чудово смакує до легких закусок, наприклад, можна замовити «хлібне відерце», фіромові картопляні лушпайки, або ж рибу. Так, смажена корюшка – ідеально підійде до цього напою.

До слова, у закладах щопонеділка -50% на один з видів пива. Наразі у меню їх шість, тож навіть гурман знайдуть щось для себе.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «В Омані тепер «паломництво» до готелю, де жив Зеленський», - луцький мандрівник Богдан Климчук
Наступна новина Судять волинського експоліцейського, через якого загинули двоє людей. Допитали останнього свідка
Останні новини
Схожі новини