Судять волинського експоліцейського, через якого загинули двоє людей. Допитали останнього свідка

Судять волинського експоліцейського, через якого загинули двоє людей. Допитали останнього свідка
Геннадій Єпіфанович (на задньому плані)

У Ківерцівському районному суді розглядають справу Геннадія Єпіфановича – ексначальника карного розшуку, якого звинувачують у вчиненні смертельної ДТП, в якій загинули двоє людей і травмувалася дитина.

На судовому засіданні 20 січня допитали 11-го свідка у справі, слідчого Романа Шелеста, повідомляє Суспільне.

Смертельна аварія трапилася торік 21 лютого в селі Дачному. Чоловік на «Мерседесі» врізався у машину таксі. Внаслідок зіткнення 44-річний водій таксі Олег Мирошников та 32-річна пасажирка Софія Швець загинули на місці, її 9-річна донька потрапила до реанімації. Водій «Мерседеса» Геннадій Єпіфанович був напідпитку.

Слідчий Роман Шелест розповів, що приїхав на місце автопригоди у складі слідчо-оперативної групи. З його слів, у ДТП потрапили автобус та два легковики.

«Ближче до мосту знаходився «Шевроле Авео» з видимими механічними пошкодженнями, в салоні якого водій та пасажир були без явних ознак життя. Це був Єпіфанович Геннадій. Він мене запитав, що сталося. Я відповів, що сталася ДТП, ймовірно, за вашою участю, в результаті якої загинули двоє людей, то з автомобіля був запах алкоголю», – зазначив Роман Шелест.

Суддя Олександр Костюкевич оголосив перерву в судовому засіданні до 30 січня. Тоді мають почати розгляд письмових доказів. Коментувати хід справи захист Єпіфановича відмовився.

Батько загиблої Софії Швець Ярослав Дричик каже, що його онука, яка травмувалася в аварії, одужує після тривалого лікування.

«На етапі самого лікування ніякої допомоги зі сторони обвинуваченого не було. На жаль, зі сторони обвинуваченого Єпіфановича ніяких вибачень не було, ніяких кроків не було, він визнає, наскільки я зрозумів, свою вину лише частково. Я просто хотів, щоб в нашій державі закон відповідав дійсності. Так ,як написано отут: «Хай здійснюється правосуддя». Це все, що я хотів би», – розповів Ярослав Дричик.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька броварня пропонує покращити понеділок
Наступна новина Як відреставрували костел в Олиці. Відео з висоти
Останні новини
Схожі новини