Луцька громада передала захисникам авто, дрони та причіп

Луцька громада передала захисникам авто, дрони та причіп

Луцька громада передала захисникам України чергову партію допомоги. Цього разу це – позашляховик, дрони та причіп для вивезення транспорту із зони бойових дій.

Про це повідомили на сайті Луцькради. 

Для військової частини А 7042 передали автомобіль підвищеної прохідності Mitsubishi L200. Цей підрозділ, у складі якого служить багато лучан, нині виконує бойові завдання на Харківському напрямку.

Ці автомобілі використовуються вже тривалий час, гарно себе зарекомендували з точки зору практичності, надійності. Тому військові найчастіше звертаються саме за цією моделлю. Разом із автомобілем безпосередньо у зону бойових дій відправляємо дрони – і звичайні, і з тепловізором, щоб нашим військовим було чим виконувати задачі, які ставить перед ними командування, – сказав міський голова Ігор Поліщук.

Для в/ч А 7042 за кошти бюджету Луцької громади, зокрема, придбали також:

  • квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro RC – 3 одиниці;
  • квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal) – 2 одиниці;
  • комплект ALIENTECH DUO II DUO2458SSD 2,4G/5,8G для пультів RCNI PRO, SMART антена +перехідник за ДК 021:2015:34740000-6;
  • портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апартам КВЕРТУС AD COUNTER FPV.

Також військова частина А 3073 (Центр спецпризначення Національної гвардії України) отримала причіп А9-8521. Пересувна платформа вартістю 371 400 гривень призначена для транспортування автомобілів, пошкоджених у зоні бойових дій.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські змагання з мотокросу: зібрали понад сім тисяч для штурмовиків
Наступна новина До постачання ЗСУ допустили бронетранспортер «Хорунжий»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні