Луцька громада попрощалася із трьома загиблими Героями. ФОТО

Луцька громада попрощалася із трьома загиблими Героями. ФОТО

Мешканці Луцької громади попрощалися з трьома військовослужбовцями, які загинули у війні з російськими окупантами.

Сьогодні, 26 червня, у Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Вадима Войтовича та Олександра Маєвського, а в храмі Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона села Рованці – Олександра Гайдука, повідомили на сайті міськради. 

Вадим Войтович (17.09.1980 року народження) загинув 19 червня в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

Олександр Маєвський (06.08.1985 року народження) загинув 21 червня в районі населеного пункту Вільшанка Харківської області.

Олександр Гайдук (06.02.1994 року народження) загинув 29 березня 2022 року в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області.

До спільної молитви за упокій душ спочилих разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук та секретар міської ради Юрій Безпятко.

У скорботній промові в Кафедральному соборі Святої Трійці протоієрей Олександр Безкоровайний наголосив на особливій вдячності загиблим Героям.

“Ми розуміємо, що саме завдяки тим воїнам, які стоять на передовій, ми можемо жити відносно спокійним життям у своїй громаді. Можемо говорити рідною мовою, молитися до Господа в своїй церкві, водити дітей у садочки і школи, відправляти на навчання у виші. Будьмо вдячними нашим Героям за їхню жертву, підтримаймо їхні родини, докладімо максимум зусиль, щоб протистояти тій орді, яка намагається знищити нашу державу і кожного з нас”, – сказав священнослужитель. 

Вадима Войтовича та Олександра Маєвського поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Олександра Гайдука поховали на кладовищі у селі Рованці.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам’ять, честь і шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ворожа ракета влучила прямо в авто: історія воїна з Волині, який вижив під обстрілами росіян
Наступна новина На Волині попередили неправомірне використання понад 105 млн грн бюджетних коштів
Останні новини
Схожі новини