Луцька компанія ARTEFACT.St увійшла у десятку кращих агенцій інтернет-реклами в Україні

Луцька компанія ARTEFACT.St увійшла у десятку кращих агенцій інтернет-реклами в Україні
Директор компанії ARTEFACT.St Андрій Сірук

Луцьке агентство ARTEFACT.St увійшло у десятку кращих українських агентств контекстної реклами (див. довідку внизу) і стало єдиним у ТОП-10 цього рейтингу агентством з Західної України.

Результати цього щорічного рейтингу його автори – спеціалісти сервісу колтрекінгу Ringostatоприлюднили 25 березня.

Всього оцінювалися 226 українських агентств. У ТОП-10 потрапили 2 харківських одне одеське, одне дніпровське, одне луцьке і п’ять київських агентств.

У рейтингу є також інші агенції інтернет-реклами з Луцька. Так агенція WEBMAESTRO зайняла 56 місце, компанія mirrolab – 71-е.

Як пояснюють автори рейтингу, його мета - допомогти українським компаніям вибрати підрядника для онлайн-просування своїх проектів.

Як оцінювалися агенції?

Агентства, представлені в рейтингу, оцінювалися і авторами рейтингу - сервісом колтрекінгу Ringostat, і інтернет-користувачами, і експертним журі.

Спочатку автори рейтингу зібрали анкети від агентств. В анкетах ті за заданим шаблоном описали свої професійні можливості. Автори запевняють, що перевіряють дані кожної анкети і тільки після цього присвоюють їй певний бал.

По тому виставили список усіх учасників на сайті – і користувачі інтернету могли віддати за обране агентство голос.

Після того оцінку учасникам давало журі. До складу журі увійшли директори з маркетингу, керівники відділів digital-маркетингу, тімліди з маркетингу з провідних компаній і представники популярних ЗМІ. Список суддів оприлюднили на сайті організаторів. У цьому списку є один лучанин – директор з маркетингу компанії КТС Микола Жичук.

Сума трьох оцінок – оцінка анкети, оцінка користувачів і оцінка суддів – і склала сумарний бал, за яким і визначалося місце у рейтингу.

Як оцінили луцькі агенції?

Компанію ARTEFACT.St, яка у підсумку зайняла 7-ме місце, оцінили таканкета –  23.54 бали, голоси користувачів – 20 балів, оцінка експертів – 2,3 бала.

Компанія WEBMAESTRO, яка зайняла 56 місце, оцінили так: бал за анкету – 12,69,  бал від користувачів – 0,39, бал від експертів – 0.

Компанія mirrolab, яка зайняла 71 місце,  отримала такі оцінки: анкета – 7,25 бала, оцінка користувачів – 0,26 бала, бал від експертів – 2,43 бала.

Довідково. Контекстна реклама (англ. Content-targeted advertising) – це принцип розміщення реклами, коли реклама орієнтується на зміст інтернет-сторінки вручну або автоматично, може бути у вигляді банера чи текстового оголошення. Наприклад, на сайті, присвяченому мотоциклам, контекстна реклама пов'язуватиметься з мотоциклами та мотоциклістами. Найчастіше контекстною називають рекламу, поширену за допомогою технічних можливостей Google.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відзначили кращих сбушників. ФОТО
Наступна новина Традиційний волинський одяг візьмуть за основу для нової модної колекції. ФОТО
Останні новини
Схожі новини