У Луцьку відзначили кращих сбушників. ФОТО

У Луцьку відзначили кращих сбушників. ФОТО

У Луцьку в день служби безпеки України, який відзначають 25 березня, нагородили кращих працівників Служби безпеки України в області.

Привітав волинських спецпризначенців голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, – повідомляють у прес-службі ОДА.

«Хочу, аби ви завжди поверталися в сім`ї живими та здоровими. Ваші рідні повинні бути впевнені у тому, що виходячи на службу чи виконуючи спеціальні завдання у вас вистачить професіоналізму повернутися до дому живим. Героїзм не в тому, щоб загинути. Героїзм у тому, щоб вижити та знищити ворога. Бажаю, аби у вас завжди були підстави гордитися тим, що ви вибрали нелегкий життєвий шлях. Я жодного разу не чув на Волині нарікань на вашу спецслужбу. Це свідчить про те, що ви на правильному шляху», – зазначив Олександр Савченко.

Окрім слів подяки та привітань, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області відзначив кращих працівників регіонального управління.

Так, за зразкове виконання службових обов’язків, відданість військовій присязі, особистий внесок у забезпечення національної безпеки, високий професіоналізм та з нагоди Дня Служби безпеки України нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації чотирьох військовослужбовців управління Служби безпеки України в області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили дату наступного фестивалю їжі «LutskFoodFest»
Наступна новина Луцька компанія ARTEFACT.St увійшла у десятку кращих агенцій інтернет-реклами в Україні
Останні новини
Схожі новини