Луцька міськрада хоче купити для виконкому нові автомобілі

Луцька міськрада хоче купити для виконкому нові автомобілі

Луцька міськрада планує закупити автомобілі для виконавчого комітету, оскільки нинішні вже застаріли, часто ламаються і споживають великі обсяги палива.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії Луцькради 20 грудня, передає ВолиньPost.

Депутат Ігор Поліщук заважив, що нині на користуванні виконкому є автомобілі Chevrolet Aveo, Chevrolet Lacetti та Daewoo Lanos. Проте ці машини мають дуже великий розхід пального по місту, що робить їх використання економічно невигідним. Окрім того, на утримання та ремонт автопарку йдуть «непомірні» гроші. 

Мовляв, нещодавно зламалася коробка передач однієї з Chevrolet – рахунок за ремонт виставили в обсязі 147 тисяч гривень, що дорожче вартості самої машини. Тому часто доводиться виходити із ситуації та доточувати певні деталі. 

Тож, для виконкому планують купити декілька однотипних автомобілів на дизпаливі, які мають низький розхід пального, як от Skoda Octavia. Проте у 2018 році йдеться про купівлю лише однієї машини, на купівлю якої в бюджеті закладають 350 тисяч гривень. Натомість надалі машини, якими зараз користується виконком, планують продати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині багатодітна родина живе у жахливому смороді та бруді
Наступна новина Стати на крок ближче до мрії: «ВМБ нерухомість» пропонує зручне приміщення для вашого бізнесу
Останні новини
Схожі новини