Луцька міська рада планує закупити військовим техніки на 7 млн грн

Луцька міська рада планує закупити військовим техніки на 7 млн грн

Протягом 16-18 січня виконком Луцької міської ради оголосив про 6 тендерів на закупівлю техніки для військових

Інформація про тендери опублікована на сайті prozorro.gov.ua, передає "Еспресо.Захід".

Мова йде про придбання зарядних станцій, комплексів контрбатарейної боротьби, радіоелектронних засобів протидії безпілотним літальним апаратам і супутникових модемів. Загальна сума, яку планують потрапити — майже 7 мільйонів гривень.

Так, 16 січня оголошено тендер на придбання 20 мобільних оптико-електронних комплексів контрбатарейної боротьби "Сова" очікуваною вартістю 2,4 мільйона гривень.

Того ж дня оголошено тендер на придбання 2-х антидронних рушниць ANTIDRON KVS G-6+, 2-х портативних радіоелектронних засобів протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD COUNTER FPV BACKPACK та 2-х портативних радіоелектронних засобів протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD COUNTER FPV. Очікувана вартість — 1,55 мільйона гривень.

Також у міській раді Луцька хочуть закупити 3 зарядні станції EcoFlow DELTA 2 Max та 20 штук EcoFlow DELTA з очікуваною вартістю в 960 тис. гривень; 20 штук супутникових модемів Starlink Internet Satelite Dish Kit v2 на 460 тис. гривень; 2 портативні радіоелектронні засоби протидії безпілотним літальним апаратам на 1,2 мільйона гривень та 10 зарядних станцій BUREVII М5 з очікуваною вартістю в 3'0 тис. гривень.

Пропозиції учасників приймають до 24-26 січня. У разі якщо торги відбудуться, обладнання мають поставити на початку березня цього року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни прощатимуться із загиблим Героєм Валерієм Павлюком
Наступна новина Військовий з Волині отримав нагрудний знак головнокомандувача ЗСУ «Золотий Хрест»
Останні новини
Схожі новини