Луцька районна лікарня через кілька днів може залишитися без опалення

Луцька районна лікарня через кілька днів може залишитися без опалення

Виділених Луцькою районною радою 500 тисяч гривень вистачило на кілька тижнів для забезпечення котельні паливною сировиною.

Про це інформують в Луцькій районній раді. 

Як повідомили у комунальному підприємстві «Райтеплобуд», придбані пелети закінчуються і уже з 21 листопада немає чим опалювати лікарню.

У райраді з кошторисних призначень Луцької районної ради було виділено 500 тисяч гривень на придбання паливної сировини для Луцької центральної районної лікарні.

Крім того КП виділило 160 тисяч гривень власних коштів на ці потреби. Це дало змогу придбати 44 тонни пелети та певний час забезпечити теплопостачанням лікарню.

«Свої зобов’язання по опаленню лікарні Луцька районна рада виконала, виділивши півмільйона гривень із фонду заробітної плати для закупівлі пелет. Волинська обласна військово-цивільна адміністрація та Підгайцівська сільська рада не дотримали свого слова про виділення коштів, відтак лікарня вже з понеділка залишиться без тепла», – розповів голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.

Читайте також: Повідомили новий графік відключень світла на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вночі на Волині прогнозують погіршення погоди
Наступна новина Сольфеджіо у Луцькій тюрмі: табори автора пісні «Волиняночка». СВОЯ ІСТОРІЯ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні