Луцька райрада виставить на аукціон три приміщення у Луцьку

Луцька райрада виставить на аукціон три приміщення у Луцьку
Фото умовне з відкритих джерел

Луцька районна рада хоче виставити на аукціони три приміщення у Луцьку. Йдеться про об’єкти на вулицях Львівській, 30, Шевченка, 88 та Володимирській,76.

Про це повідомила прес-служба Луцької районної ради.

У комунальній власності установи наразі перебуває 34 об’єкти нерухомого майна. Частина здається в оренду для бізнесу через аукціон, а частина – для бюджетних організацій, без аукціону.

Серед них є також кілька об’єктів у Луцьку, які не використовуються та стоять пусткою, зокрема, на вулицях Львівській, 30 та Шевченка, 88.

За словами начальника відділу з питань управління комунальною власністю та землями територіальних громад Луцької райради Анатолія Матвійчука, є ще майно на вулиці Володимирська, 76, яке наразі в оренді, але орендна плата мінімальна.

«Нам потрібно добре подумати, як в подальшому його використовувати з максимальною ефективністю. Там, де є власник, і його наміри підкріплені фінансовими ресурсами, там є результат і ефективне використання майна», - зауважив Анатолій Матвійчук.

На вулиці Львівській, 30 мова йде про будинок 1939 року будівництва.

«У ньому перебували різні бюджетні установи, він у задовільному стані, але будинок обігрівається газовою котельнею, а зважаючи на нинішні ціни на газ, це надто затратно. Утримувати його коштом «Райтеплобуду» немає сенсу, а без власника він руйнується», – зазначив посадовець.

У незадовільному стані, за його словами, й приміщення на вулиці Шевченка,88. Раніше там розміщувалась бібліотека. Наразі ж приміщення руйнується. 

«Приміщення на вулиці Шевченка, 88 площею 100 квадратних метрів, - нежитлове у житловому будинку. Там колись була районна бібліотека. Зараз воно руйнується і сусіди постійно скаржаться на незадовільний стан цього приміщення.  Депутати неодноразово обстежували його і дійшли висновку, що ліпше це приміщення виставити на аукціон, бо коли з’явиться власник, то воно ефективно зафункціонує», - розповів Анатолій Матвійчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поїхала на навчання. На Волині розшукують 16-річну дівчину, яка зникла два дні тому
Наступна новина Змушені стояти з температурою по декілька годин. У Луцьку – черги для здачі ПЛР-тесту
Останні новини
Схожі новини