Луцька співачка представила відео-кавер, який набирає популярності в мережі

Луцька співачка представила відео-кавер, який набирає популярності в мережі

Талановита співачка з Луцька, учасниця шоу «Х-Фактор» Юлія Іванова презентувала кавер-відео на пісню американського хеві-метал гурту Skid Row – 18 & Life.

Відео всього за дві доби набрало більше тисячі переглядів, багато вподобань, позитивних відгуків та коментарів.

«Ми планували і працювали над цим протягом довгого часу. Але тепер ви можете оцінити моє виконання «18 & life» гурту "Skid Row" на Youtube. Я впевнена, що вам сподобається, і я зможу поділитися з вами своїми емоціями», - йдеться у дописі співачки у Facebook.

Пісня «18 & Life» є однією з найвідоміших у репертуарі групи з США та однією з улюблених пісень Юлії.

«Цю пісню я почула років 10 тому і вона мене підкорила своїм запалом та силою вокалу. Вона запалює в мені величезний вогонь, емоції та «зносить дах», можна сказати. Так як відкривати в собі техніку хард-вокалу я почала лише років 3 тому, то раніше навіть і не мріяла, що коли-небудь зможу заспівати цю пісню на високому рівні.

Зараз мрія здійснилась і я щаслива, бо і досягнула цілі і розвинула вокальну техніку, про яку давно мріяла. Дуже рада, що за допомогою деяких людей я тепер маю таке чудове відео на цю крутезну пісню! Рок -  foverer!», - зазначила Юлія.

Варто відмітити, що відео її виступу на X-Фактор, яким дівчина підкорила глядачів і суддів шоу, набрало мільйони переглядів в мережі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – серед регіонів, де планують побудувати найбільше житла
Наступна новина На Волині планують скорочувати листонош
Останні новини
Схожі новини